Huil maar niet, schuil bij mij,
want ik ben hier om jou te troosten

Luc Runderkamp

 

Huil maar niet, schuil bij mij
Luc Runderkamp

Luc boeken

Luc is beschikbaar voor huiskamerconcerten en optredens in verzorgingshuizen in het Gooi, Amsterdam en Almere. Hij zingt akoestisch ‘aan tafel’ voor kleine gezelschappen of met een eigen speakerset in grotere ruimtes. Hij wordt op de piano begeleid met professionele opnames van Kees van Zantwijk. Op verzoek is Kees ook beschikbaar om live te begeleiden.

Voor senioren

Optredens voor ouderen in verzorgingshuizen en andere ontmoetingsplaatsen brengen geen kosten met zich mee. Luc heeft zijn eigen geluidsinstallatie bij zich. Over de duur van het optreden en met welke intervallen wordt per gelegenheid afspraken gemaakt, alles kan. U kunt Luc vragen voor een intieme ontmoeting in een huiskamer of in een grotere ruimte. Beide doet hij met veel plezier.

Huiskamerconcerten

Heeft u wel eens gedacht aan uw huiskamer als podium? Luc brengt de cultuur naar u toe. In uw eigen vertrouwde omgeving zit u er met uw gasten met de neus boven op. Een huiskamerconcert is altijd maatwerk. Maak met Luc een keuze uit zijn ruime repertoire. Luc heeft zijn eigen geluidsinstallatie bij zich. Over de kosten valt te praten. Als uitgangspunt rekent Luc €150,- voor een uur optreden, maar voor een goed doel is veel mogelijk.

Bij Luc thuis

Voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen en andere feestjes ontvangt Luc gezelschappen tot zo’n 12 man in zijn eigen woonkeuken in Muiderberg. Intiem en heel gezellig. De kosten worden mede bepaald door de wensen van de catering.